Easy Healthcare

Spectator heeft in de laatste twee jaren de BiDiApp, mobile Care en Tele-medicine platform reeds geïntroduceerd in diverse landen in meerdere continenten.

Dit heeft geresulteerd in vele demo, pilot en ook al een aantal commerciële projecten in o.a. Brazilië, Colombia, Duitsland, Hongarije, Kenya, Bahrain, VAE, Oekraïne, Kazakhstan, etc.

In Nederland werkt Spectator samen met Easy Healthcare Nederland om iedereen in Nederland toegang te geven tot 1e lijns gezondheidszorg.

Persoonlijk alarm bewakingssysteem voor de gezondheidszorg.

Net als in de beveiliging is gezondheidszorg een kritieke markt als het gaat om (persoonlijke) alarmen en service.

Onze Easy Healthcare oplossing kan worden gebruikt voor servicegerelateerde en kritieke alarmtoepassingen zowel in professionele zorgomgevingen als in een thuis omgeving.

De unieke combinatie van de geavanceerde functies die zijn geïntegreerd in het Easy Healthcare Communication Platform, verhoogt de efficiëntie van de zorgorganisatie en verlaagt de operationele kosten drastisch.

Geïntegreerde persoonlijke alarmsystemen

Naast het ontwikkelen van onze eigen gezondheidszorgtoepassingen en -apparaten, zoals de BiDiApp en VAS, streven we ernaar om elk bestaand persoonlijk alarmsysteem voor de gezondheidszorg (PAS) te integreren en om ervoor te zorgen dat onze partners de apparatuur en merken naar keuze kunnen kiezen.

Dit betekent ook dat elke zorginstelling onze EHCP kan gaan gebruiken zonder hun geïnstalleerde basis van PAS-systemen te hoeven wijzigen, hun service- en controlekamer moet upgraden naar het volgende generatie- en toekomstbestendige concept. Easy Healthcare en Spectator garanderen flexibiliteit als geen ander.

Onze meest recente integratie van mobiele PAS (mPAS) -oplossingen biedt mensen die behoefte hebben aan het veilige gevoel van een persoonlijk alarm systeem (PAS) tijdens het reizen of gewoon de dagelijkse boodschappen doen, en zorgt voor gemoedsrust voor de gebruikers en familieleden.