De volgende generatie in het Persoonlijk Alarm Systeem (PAS)

Stel u voor dat uw cliënt een hoog risico op vallen heeft en / of lijdt aan dementie, en periodieke controle vereist om hun welzijn te controleren. Wat gebeurt er als de val sensor defect is? Sommige noodsituaties kunnen alleen worden gecontroleerd door te kijken wat er gebeurt en mensen fysiek te controleren.

Het Spectator VAS-concept (VAS) is ontwikkeld om een grote tekortkoming in de bestaande markt van persoonlijke alarmsystemen (PAS) aan te pakken: om een alarm vanaf een externe locatie nauwkeurig te kunnen verifiëren. Door Video over IP te introduceren in het bestaande PAS-concept, is het VAS-concept gecreëerd.

Dit systeem biedt de mogelijkheid om op afstand een alarm te verifiëren met video en bidirectionele audio. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om periodiek mensen te controleren, die een hoog risico op vallen hebben of aan dementie lijden. Dit persoonlijke alarmsysteem van de nieuwe generatie is volledig compatibel met het Spectator communicatieplatform, dat gebruikmaakt van alle geavanceerde functies.

Sociaal alarm via mobiele paniek knop.

Video verificatie.

Video communicatie knop voor familie.

Stroom en verbinding backup systeem.

Geïntegreerde bidirectionale audio verbinding.

Integratie van geavanceerde huisautomatisering. Bijvoorbeeld het openen van de deuren.

Volledige IP & WiFi oplossing.

SCP geautoriseerd, privacy gegarandeerd.